IT Održavanje

Male greške, veliki problemi!

IT održavanje Vam predstavlja golemu uštedu u Vašem poslovanju, ako tu potrebu prepoznate na vrijeme!

Svaka faza poslovnog ciklusa, a samim time i odluke donijete u pojedinoj, prethode fazi i odlukama koje su već donesene i rezultatima koji su već vidljivi. Zato se ne pristupa problemu kada je on već nastao, već se na početku poslovne godine, ili krajem godine, donosi strategija djelovanja i vizija za narednu poslovnu godinu.

U ovom tekstu, naglasak ćemo staviti na analizu postojeće IT infrastrukture, odnosno na poslovni informacijski sustav vašeg poslovanja. Prioritet svakog, malog, srednjeg ili velikog poduzetništva, je uz ostvarenje prihoda, stvaranje ušteda! Svakoj uštedi prethodi analiza i u ovom slučaju, također vrijedi opće načelo BEREND-COUCHING rada, a to je Š I J O T ?

Što Imam Ja Od Tog?

Kompetitivna prednost, bilo ste u samim počecima ili već godinama ostvarujete poslovni rezultat, ova vrijednost je uvijek prioritetna. Postiže se na nekoliko načina, a i mnogo je pogrešnih načina i aspekata u poslovanju koji se zanemaruju.

Ulaganje u edukaciju zaposlenika i informatičku tehnologiju

Koliko vremena vaši administrativni zaposlenici troše na printanje,  gomilanje podataka, njihovo nečitko i otežano iščitavanje, analizu, arhiviranje, iz mjeseca u mjesec? Ne samo da uvelike pridonosite ekološkom neočuvanju planeta, nego trošite svoje resurse u vidu tih zaposlenika, informatičke opreme, tonera, printera, soba od tavana do podruma zatrpanih registratorima…

Stalno kvarenje informatičke opreme u koju se nije ulagalo godinama, korištenje neadekvatnog softvera i trošenje vremena uzalud, sprječava vaše zaposlenike da budu produktivniji, inovativniji i zadovoljniji!

Tehnologiju ne možete zaustaviti, ušteda se nalazi u praćenju razvoja u korak, a rješenje je dubinska analiza postojeće IT infrastrukture. Analiza će vam pokazati kanale iz kojih novac curi, slabe točke sigurnosti sustava i pokazati kako i na koji način to sanirati. Nije samo tehnologija kotač promjene, to je njezina primjena, educirana i pravilna primjena koja će donijeti inovativna rješenja u poslovni sustav i okruženje.

Sigurnost, lakoća primjene i praćenje poslovnih procesa sa bilo kojeg mobilnog uređaja, kontrola  i momentalno reagiranje vam omogućuju upravo te promjene koje su ugradive u svaku vrstu poslovnog sustava. Povezanost svih sudionika poslovnog procesa, knjigovodstveno – operativnih – logističnih – proizvodnih karika, također i interakciju sa dobavljačima i kupcima/korisnicima.  Reći NE pretipkavanju, provjeravanju, nizu grešaka koje se javljaju pri takvim ljudskim operacijama, oduzimanju vremena, stvaranju nepotrebnih zastoja i sigurnost pohrane podataka lokalno ili virtualno.

IT održavanje Vam predstavlja golemu uštedu u Vašem poslovanju,

ako tu potrebe prepoznate na vrijeme!

Uštede u poslovnom sustavu ostvaruju se upravo primjenom odgovarajuće informacijske tehnologije.