PODUZETNIŠTVO

Primanje stručne i savjetodavne pomoći i podrške pri stvaranju i realizaciji vaše poduzetničke ideje, je nešto što ne biste smjeli odbiti. A isto tako se ne biste smjeli naljutiti kada vas Berend coach pogleda ispod oka i sumnjičavo pita : „ i vi biste bili poduzetnik?“ Procjenjivanje i ocjenjivanje poduzetničke osobnosti u svakog budućeg poduzetnika je od velike važnosti.
Pravni oblici poduzetništva – koji najbolje odgovara vašem tipu poslovanja i nosi vam najviše koristi ?
Stručno savjetovanje i ispunjavanje Poslovnog plana kako biste iskoristili svu moguću podršku ukoliko idete na Potpore za samozapošljavanje iz HZZ-a. Kombiniranje i savjetovanje o optimalnoj primjeni različitih mjera, o koristi kojih, možda ni ne znate.
Informacije o programima potpore Vlade RH, Ministarstva poduzetništva i obrta te ostalih ministarstava i institucija koje nude razvojne programe za poduzetnike.
Savjetovanje i informacije o aktualnim kreditnim linijama najpovoljnijim za vaše poslovanje.
Informacije o aktualnim i programima u najavi iz EU fondova. Prikupljamo dokumentaciju, izrađujemo plan i program poduzetničke ideje prema zahtjevima natječaja.
Ostale savjetodavne funkcije tiču se informiranja iz područja Zakona o zaštiti na radu, te pružanja sveobuhvatne IT podrške od malih do velikih poduzeća. Tvrtka Berend Coach surađuje sa najboljim stručnjacima iz bilo koje poduzetničke sfere, od početka do realizacije, te održavanja postojećeg stanja.