POSLOVNI FINANCIJSKI SAVJETNIK

Berend Couch kao financijski savjetnik za poslovne korisnike nudi vama i vašem poslovnom okruženju veliki niz prednosti, započet ćemo sa činjenicom da mi imamo više dostupnih informacija od vas. Poslovna etika, znanje stečeno u gospodarski najrazvijenijim zemljama EU, kao i višegodišnje međunarodno i lokalno iskustvo, daje nam pravo da zatražimo vaše povjerenje.
Izrada financijskog modela za procjenu vrijednosti poduzeća, iz koje proizlazi optimizacija troškova, unapređenje pojedinih sektora, jasan uvid u nerentabilne djielove poslovnog sustava, pa do financiranja/refinanciranja/sufinanciranja opreme.
No ne zaboravimo da analiza vašeg poslovanja nije samo Bilanca, Račun dobiti i gubitka i gomila brojeva, unutar samog poslovanja krije se nosioc vaših ideja, vaši djelatnici. Berend Couching edukacijom vaših zaposlenika dovodi do veće razine motiviranosti i zadovoljstva. Omogućite svojim djelatnicima Berend Financijski couching i budite svjedokom promjena u svom radnom i poslovnom okruženju.